Prvenstvo Hrvatske u slalomu kajak i kanuu kadeti, juniori i seniori

Članovi varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na Prvenstvu Hrvatske u kajaku i kanuu na divljim vodama za kadete,  juniore i seniore u slalomu koje se održalo na rijeci Savi u Zagrebu u konkurenciji 70 natjecatelja iz Hrvatske.

U kategoriji kajaka jednosjeda (K-1) kod kadeta naslov državnog prvaka osvojio je Roko Bengeri, dok je David  Šestak osvojio drugo mjesto,  Jan Petrić četvrto mjesto i Alen Ozimec deveto mjesto. Roko Bengeri osvojio je naslov državnog prvaka i u kategoriji kanu jednosjed (C-1) kadeti.

U ekipnoj vožnji kajaka jednosjeda 3xK-1 kadetska ekipa u sastavu David Šestak –  Roko Bengeri – Jan Petrić osvojila je naslov državnih prvaka.

U kategoriji kajaka jednosjeda (K-1) kod juniorki  naslov državnog prvaka osvojila je Katja Bengeri, dok je Maja Štimac osvojila drugo mjesto. U kategoriji kanu jednosjed (C-1) juniorke naslov državnog prvaka osvojila je Katja Bengeri.      

U kategoriji kajak jednosjed juniori (K-1) Nikola Novosel osvojio je peto mjesto, Leon Petrić plasirao se na trinaesto, Antonio Juraga četrnaesto i Ivo Gabud na devetnaesto mjesto.  U kategoriji mješovitog kanu dvosjeda (C-2) kod juniora pobijedili su braća Katja i Roko Bengeri.

U ekipnoj vožnji kajaka jednosjeda 3xK-1 juniori ekipa u sastavu Roko BengeriKatja BengeriNikola Novosel osvojila je drugo mjesto, a ekipa Leon Petrić – Ivo Gabud – Antonio Juraga bila je četvrta.

Kod seniora nastupio je Darko Tomašek koji je u kajaku jednosjedu zauzeo dvadesettreće mjesto, a u kanu jednosjedu dvadeseto. Ekipa kanu jednosjeda 3xC-1 seniori u sastavu Roko Bengeri – Katja Bengeri – Darko Tomašek osvojila je peto mjesto.

 

Odgovori